Inapoi
Haine online
Home > Returnare produse

SIGURANTA RETURNARII PRODUSELOR

 

Cum e cu garantia si dreptul de returnare a produselor cumparate de la noi?

 

In primul rand, trebuie sa stii ca exista o lege (Ordonanta de Guvern nr. 130 din 2000, ce a fost completata de Legea 51 din 2003 - regimul juridic al contractelor la distanta) care te apara. Potrivit acestei legi, poti returna produsele cumparate online, fara sa invoci un motiv anume. Noi ne conformam 100% si iti spunem ca in 14 zile de la achizitie poti returna produsele cumparate din magazinul online TinaR si vei primi toti banii (mai putin cei de livrare) inapoi.

 

Rugamintea este ca produsele de fashion sa nu fi fost uzate. Nu, nu e OK sa iei un produs, sa il porti 14 zile pe calendar si sa ni-l returnezi cu pete, rupturi, uzura fizica. Da, iti vom da banii inapoi, insa pentru produsele care sunt aceeasi calitate ca la achizitie. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

 Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer bancar in contul IBAN specificat in formularul de retur in termen de 15 zile calendaristice.

 

Cum faci sa returnezi un produs? Iata procedura pas cu pas, initiata din Contul meu, daca vrei sa inlocuiesti un produs cu altul, de exemplu. Poti alege si sa primesti banii inapoi, odata cu returnarea unui produs sau a unei comenzi la adresa Strada Bradesti, nr. 13, sector 2, cod postal 021116, Bucuresti, tel 0747072705 cu orice firma de curierat doresti. 

 


 


Retine ca discutam despre returul produselor cumparate online, nu ne referim la produsele cumparate din magazinele fizice TinaR. Retine si ca, din motive de igiena, piesele de lenjerie si costumele de baie nu pot fi returnate!