Rochiile de iarnă, un articol versatil, modern şi călduros

Când ne gândim la rochii, ne gândim la acele piese vestimentare mai degrabă potrivite zilelor cu temperaturi prietenoase sau evenimentelor frumoase din viețile noastre. Dacă aceste două variante sunt cât se poate de îndreptățite, asta nu înseamnă că rochiile nu pot fi purtate şi când afară este frig, dimpotrivă. O rochie bine aleasă va fi nu numai foarte practică, ci şi suficient de călduroasă încât să trecem cu bine, dar şi cu șarm, prin acest sezon.

Dacă sunteți în căutarea unei rochii cu care să mergeți la serviciu, aveţi la dispoziţie atât rochii cu mânecă lungă, care se opresc deasupra genunchilor sau care ii acoperă doar foarte puţin, cât şi rochii midi, cu mânecă scurtă şi guler la baza gâtului sau înalt, perfecte pentru a fi asortate cu pulovere şi cardigane vesele. Cele mai curajoase dintre voi pot încerca la o petrecere de sezon și rochiile scurte cu mânecă lungă, care pot fi ultra-moderne prin combinarea cu cizme lungi și toc înalt.
Nu uitaţi că toate rochiile acestui anotimp se potrivesc perfect cu dresuri mate, negre sau colorate, sau chiar şi cu nişte colanţi uni sau imprimaţi, care nu fac altceva decât să scoată şi mai mult rochia în evidență.

Rochii de iarna TinaR | TinaR

Rochie neagră cu fundă în talie: 99 Lei
Rochie bleumarin matlasată: 199 Lei
Rochie cu guler mare și șnur în talie: 199 Lei
Rochie cu platcă cu imprimeu floral:199 Lei
Rochie bleumarin cu buzunare mari: 192 Lei
Rochie verde uni, cu mânecă trei-sferturi: 79 Lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *