Completează-ţi look-ul de Revelion cu o pereche senzaţională de pantofi!

Petrecerea de Revelion are de cele mai multe ori în prim-plan rochia de party, pe care multe dintre noi o caută cu înfrigurare cu mult timp înainte de seara de trecere dintre ani, iar altele lasă totul pe ultima sută de metri, din pricina unui program ultra-aglomerat. Toată graba lui decembrie ne face să uităm, însă, că mai avem pe lista de cumpărături şi altceva, şi anume pantofii de petrecere.

Puteţi alege pentru seara de Revelion o pereche de pantofi strălucitori sau unii foarte coloraţi, nişte pantofi din piele ecologică cu aspect lăcuit, pantofi care imită pielea întoarsă şi catifeaua sau nişte pantofi cu toc înalt şi platformă, care sunt şi foarte confortabili. Nu vă temeţi de culori şi alegeţi pantofi în cele mai variate şi mai curajoase nuanţe, ca să aveţi un an 2015 la fel de îndrăzneţ şi de colorat.

Dacă v-aţi cumpărat deja rochia pentru petrecerea de Revelion, dar nu aţi găsit, încă, perechea de pantofi de party care să se potrivească perfect cu ea, iată propunerile noastre pentru seara cea mare, toate cu livrare imediată şi preţuri imbatabile!

Pantofi negri Adair: 88 Lei
Pantofi roşii Yollanda: 133 Lei
Pantofi Aminta fuxia: 41 Lei
Pantofi Juver albaştri: 34 Lei
Pantofi Celina verzi: 27 Lei
Pantofi albaştri Rachael: 36 Lei
Pantofi camel cu strasuri: 49 Lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *