6 rochii scurte de petrecere pentru Crăciun şi Revelion

Ne aflăm în cea mai aglomerată perioadă din an din punct de vedere al petrecerilor și al întâlnirilor festive, iar vestimentația noastră trebuie să fie și ea una în ton cu atmosfera de party a momentului. Nu este de mirare, așadar, că unele dintre cele mai căutate piese de îmbrăcăminte în aceste zile sunt rochiile și nici că alegerea unei astfel de piese poate contribui și ea la reușita unei petreceri.

Rochia poate fi aleasă nu numai în funcție de conformația fizică și de culoarea tenului purtătoarei, ci și de tipul de petrecere ce urmează să aibă loc. Importante sunt și materialele din care aceasta este confecționată, care pot da un aer suplimentar de party modelului rochiei şi care, alături de o accesorizare potrivită, vor crea o ținută memorabilă.
Dacă și tu te pregătești să iei parte la câteva petreceri alături de prietenii tăi, atunci alege una dintre rochiile propuse de noi, care beneficiază și de livrare imediată, și vei avea o ținută nouă pentru zilele de petrecere din preajma Crăciunului sau chiar pentru Revelion!

Rochie roșie cu dantelă neagră: 369 Lei
Rochie în colţuri din dantelă:137 Lei
Rochie roșie: 160 Lei
Rochie neagră mini: 119 Lei
Rochie albastră cu decolteu adânc: 119 Lei
Rochie neagră de club: 49 Lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *